Drumul nebatatorit e cel mai greu – #6 DomeplanAR

Spuneam cum vrem sa vedem geodomuri raspandindu-se peste tot, ca vorbim de casute, ferme sau structuri industriale. Problema cea mai serioasa este cum o facem?

Avand configuratorul la baza si ceva idei despre cum am putea sa-l aplicam, ne-am prezentat la juriu. Din capul locului ni s-a pus problema: potentiali clienti si cum ii putem valida. Din discutiile pe care la avuseseram pana la acel punct, mizam pe producatorii de structuri geodezice cel mai mult, insa tinteam si catre arhitecti sau modelatori 3D, dar voiam cel mai mult sa vindem direct clientilor finali.

Problema-problemelor – trebuia sa gasim piata cea mai viabila, iar noi aveam doar ideile si cateva conversatii la activ, fara a avea platforma pentru a putea vinde clientilor finali. In cateva cuvinte, totul era un fel de talmes-balmes pe care trebuia sa-l deslusim.

Mai mult decat atat, trebuia sa gandim si problema semnaturii de raspundere structurala, pe care ar fi trebuit sa o dam, daca planurile noastre ar fi fost vandute catre clientul direct. Aici, problema s-a rezolvat destul de usor, avand in vedere ca pentru anumite tipuri de destinatii structurale, nu ai nevoie de aprobari expre, iar pentru cele care ar fi trebuit sa aiba nevoie, am implementa o logistica pe baza de blockchain care ar oferi transparenta totala si o usurinta in colaborare intre partile implicate.

Toate bune si frumoase, cu mintile luminate si speranta ticsita in spinare, am ascultat cu oarece emotie si emisia de la radio, in care Sorin ne anunta ca am trecut in a doua etapa. Thanks a lot si GO,GO,GO!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău