Geodom vs. AR – DomeplanAR vs. DiscoverIT – DomeplanAR #1

geodom-vs-ar

Mai greu cu inceputul, ce-i drept…

Am intrat cu una, dar ne-am sucit la alta – evident, exista un considerent. Cand am aplicat pentru Guerrilla Camp, nu aveam decat prezentarea pentru DiscoverIT si nu prea am avut incotro. Intre timp, lucrurile au luat o intorsatura ciudato-favorabila. Theo Mahu, one of the geeks, a gasit “secret sauce-ul” de care era nevoie si peste noapte ne-am trezit ca avem un prototip pentru DomeplanAR.

DomeplanAR, pe scurt, este un tool digital care ajuta utilizatorul sa creeze cu ajutorul unor automatizari, un model 3D si necesar de materiale pentru structurile de tip geodom (dom geodezic).

Decizia a fost in unanimitate ca ve sa produce un shift dinspre DiscoverIT catre DomeplanAR. Avand prototipul la mana, asta ne va permite sa accesam o finatare cu mai mare usurinta.

Ajungand live la Guerrilla, in prima emisiune alaturi de Sorin Badea, a trebuit oarecum sa fac un “split” al prezentarii intre DiscoverIT si DomeplanAR. Am intersectat geodom cu realitate augmentata si a iesit un fel de tocanita tehnologica, ce-i drept, destul de placut mirositoare.

Sorin ne-a dat “the billion dollar idea” de a ne inscrie proiectul la un call a celor de la European Space Agency pentru habitate extraterestre – thanks, Sorin! Gasiti aicisa si podcastul de la emisiune (22.10 – DiscoverIT).

S-au incurcat borcanele o leaca, ce-i drept, si imi asum cele intamplate. Din fericire, echipa Guerrilla Camp ne-a inteles situatia si au fost de acord cu shift-ul nostru, oferindu-ne posibilitatea sa ne schimbam business-ul cu care am intrat in camp. Multumim fain, oameni buni!

Anyways, ne bucuram enorm ca am fost selectati si ca putem face parte din Guerrilla Camp 2 alaturi de oameni faini, business-uri faine si acces la niste super oportunitati.

Iar acuma, ce pot spune – tot inainte cu geodomul! Chiar aici, dati un click si va puteti juca si voi cu demo-ul de la DomeplanAR.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău