Demn.ro – Jurnal săptămânal #1

Salut!

Nu ne-am grăbit să postăm jurnalul în fiecare săptămână fiindcă am vrut să lăsăm lucrurile să se așeze puțin și să avem mai multă luciditate în ceea ce va urma. De când a început această nebunie frumoasă, și anume, Guerrilla Camp, ne-am organizat, am stabilit planul de “bătaie” și acum suntem pregătiți să împărtășim și cu voi ce se întâmplă și cum evoluează proiectul nostru.

Ce este Demn.ro?

Demn.ro este o platformă online de recrutare și comunitate dedicată angajatorilor și profesioniștilor din domeniul ospitalității, HoReCa, care în primul rând oferă soluții de eficientizare a procesului de recrutare, iar prin conceptul de comunitate, platforma pune la dispoziție resurse precum: informare, furnizori și soluții de consultanță, evaluarea candidaților și a angajatorilor, ghid pentru începători și bune practici, articole dedicate, accesul la evenimente și competiții specifice HoReCa și grupuri de discuții pe teme profesionale. Practic ne dorim să centralizăm tot ce are legătură cu industria ospitalității într-un singur loc.

Prin intermediul platformei, utilizatorii vor avea la dispoziție un instrument prin care se pot implica în mod direct în îmbunătățirea aspectelor legate de serviciile HoReCa. Prin îmbunătățirea serviciilor, va exista un impact pozitiv și în ceea ce privește experiența consumatorului.

Ce am izbutit de la prima zi de Guerrilla Camp și până astăzi?

14 octombrie – Prima carte de vizită Demn.ro.

15 octombrie – Prima întânire cu antrenorii și comcurenții Guerrilla Camp 2. Despre cum a fost, poți arunca o privire aici.

15-20 octombrie – Echipa crește și se alătură proiectului nostru, oameni cu expertiză în: G.D.P.R., marketing social media, conținut și design grafic.

21 octombrie – Logo-ul Demn.ro este finalizat, iar primii pași în dezvoltarea identității vizuale sunt făcuți.

22 octombrie – Am lansat pagina oficială de facebook Demn.ro – Recrutare și Comunitate HoReCa. Ne poți contacta și susține aici.

27 octombrie – Site-ul web este live în varianta „under construction” cu opțiunea de subscribe. Te poți alătura comunității Demn.ro aici.

28 octombrie – Prima întâlnire cu Sorel Radu unde am învățat că nu este de ajuns să îți fie totul clar în minte, este esențial să te organizezi și să pui pe hârtie un plan de acțiune. Zis și făcut!

29 octombrie – Prima prezență în studioul Radio Guerrilla. Ce experiență mișto și ce bine că există un Sorin Badea. Am început timid, dar prin întrebările adresate, Sorin m-a ajutat să depășesc emoțiile și pe această cale îi mulțumesc din suflet. Poți asculta aici.

31 octombrie – Am luat legătura cu oameni cheie din sectorul barurilor pentru a se alătura proiectului nostru. De la început ne-am propus să implicăm cât mai mulți experți din domeniul ospitalității pentru a construi o platformă eficientă și cu conținut de calitate. Din fericire au răspuns pozitiv demersului nostru 90% dintre cei abordați, iar pe restul îi așteptăm să ni se alăture.

Stay tunned!

Cu drag, Valentin și Alex.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău