DEMN.RO – JURNAL SĂPTĂMÂNAL #7

După 2019, vine 2020!

Am profitat de sărbători să ne luăm o bine meritată vacanță și să ne odihnim mintea puțin pentru a intra în 2020 cu forțe proaspete.

A fost o nebunie frumoasă tot ce s-a întâmplat din momentul în care am intrat în Guerrilla Camp 2 și am evoluat foarte mult. Am realizat asta doar în momentul în care ne-am detașat puțin de muncă și am lăsat proiectul puțin la macerat.

Trecerea dintre ani s-a întâmplat în Danemarca și chiar dacă am încercat să stau departe de proiect, nu m-am putut abține și am discutat cu 3 tineri care lucrează în Copenhaga pe posturile de barman, ospătar și bucătar pentru realizarea unor articole tip jurnal prin care să împărtășim experiența lor în domeniu și tinerilor care lucrează în industria ospitalității din România.

Am trecut pragul spre 2020 cu gândul la Guerrilla Camp plini de entuziasm și optimism. A durat puțin până ne-am “dezmorțit” tastaturile și încet, dar sigur, am trecut la treabă.

Luna Ianuarie a fost despre dezvoltarea platformei în varianta beta și de abia așteptăm să o lansăm pe piață spre testare. Mai avem un strop…

Mai multe informații despre evoluția noastră poți găsi aici sau ne găsești aici:

facebook.com/demn.ro  /  Instagram.com/demn.ro  /  www.demn.ro

Îți dorim o săptămână minunată!

Echipa Demn.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău