Demn.ro – Jurnal săptămânal #6

SRL-ul bată-l vina!

Mda. După 4 săptămâni de drumuri la Registrul Comerțului, am reușit să ne înființăm firma.

Cât de mult ne-am străduit să avem dosarul complet tot nu am scăpat de plimbări, nu chiar zilnice, dar mult mai dese decât ne-am propus în birourile Registrului Comerțului. Ne-am înarmat cu răbdare de la început și din fericire experiența a fost mai mult comică decât “tragică”. De fiecare dată când ajungeam în birourile de la Registrul Comerțului, ceva nu era bine la dosar. Ba adresa, ba codurile CAEN sau durata contractului… detalii.

Cu această ocazie am aflat și că stau la altă adresă. Primăria nu ne-a înștiințat că adresele s-au modificat. “Bucurie” mare!

Doamnele de la Registru Comerțului au fost chiar foarte amabile spre surprinderea noastră. Nu este totul roz și încă există prea multă birocrație, dar ne așteptam să fie mult mai rău. Pentru că ne-am ambiționat să nu mai plătim și pentru redactarea actelor, ne-au scăpat câteva detalii și asta înseamnă timp și bani.

Sfatul nostru este să apelați la un avocat sau chiar la Registrul Comerțului pentru redactarea actelor de înființare firmă. La Registrul Comerțului taxa este de aprox. 200 lei pentru acest serviciu.

Dar cel mai important este că avem firmă, a fost o experiență din care am învățat multe și nu în ultimul rând, acest pas ne dă imboldul să accelerăm și mai tare business-ul nostrum și anume Demn.ro – Recrutare și Comunitate HoReCa.

Ne găsești și aici:

facebook.com/demn.ro  /  Instagram.com/demn.ro  /  www.demn.ro

Îți dorim o săptămână minunată!

Echipa Demn.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău