Demn.ro – Jurnal săptămânal #3

Salut! A fost o săptămână plină de evenimente și întâmplări frumoase în Guerrilla Camp și am revenit să îți povestim ce am mai făcut nou pentru business-ul nostru Demn.ro – Platformă online de recrutare și comunitate HoReCa.

Săptămâna a început îm weekend-ul trecut în care am participat la conferințe de presă și am urcat pe scena Casei de Cultură din Alba Iulia pentru a înmâna premiile Festivalului-Concurs de muzică folk Ziua de Mâine, ediția cu nr. XV. Nu are legătură directă cu Guerrilla Camp sau cu ideea de business, dar mi-am îmbunătățit abilitatea de Public Speaking care cu siguranță mă va ajuta în ceea ce va urma.

Marți (19.11.) am luat drumul capitalei pentru a fi prezent pentru a 2-a oară în emisiunea Guerrilla Hub. De data aceasta a fost un battle între business-uri: Demn.ro vs ZenParking. Fiecare am răpuns la cele 10 întrebări puse de Sorin și cred că ne-am descurcat cel puțin onorabil. A fost o experiență faină și mă bucur că i-am cunoscut mai bine pe băieții de la Zen Parking. Am schimbat păreri, ne-am sfătuit și ne-am urat prietenește succes la despărțire.

În aceași zi, am mers la MindSpace unde mă așteptau colegii de la Wawa Content pentru a filma primul jurnal video din viața mea. A fost puțin mai dificil decât mă așteptam, dar fiecare poveste are un început. Experiența a fost plină de emoții și le mulțumesc pe această cale celor de la Wawa Content pentru răbdare și sprijin.

Miercuri m-am întâlnit la MindSpace cu Alinda Bănică pentru o sesiune de coaching pe partea de plan de afaceri. Super mulțumesc pentru îndrumare.

Și să vă spun și ce mai face Alex, colegul meu. Pune la punct ultimele detalii pentru profilul de barman și în curând va fi gata.

Astăzi este duminică și ne pregătim de votare, iar mâine tragem aer în piept și ne pregătim să depunem actele pentru înființarea firmei.

Ne găsești și aici:

https://www.facebook.com/demn.ro/

https://www.instagram.com/demn.ro/

https://www.demn.ro/

Îți dorim o săptămână minunată!

Echipa Demn.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău