Dear Guerridiary…

Delta Domes needs money.

Delta Domes needs money. Știu că asta ar spune orice concurent din camp. Dar chiar avem nevoie de bani ca să mergem mai departe. Dacă pe final de 2019 eram mulțumiți că ne-am limpezit viziunea și am primit feedback încurajator și chiar și cereri de rezervare, pe început de 2020 suntem din nou împotmoliți. Am visa mai departe la strategii de marketing și pagini insta și webpage și tot ce mai ține de promovare și de a ajunge la clienți…dar cu ce să le umplem? Cum faci asta când totul e încă o imagine în capul tău, când iei băncile la rând și încă nu găsești o soluție ca să poți aduce lucrurile în concret? Noi cu asta ne confruntăm. 

Suntem siguri că există o cale și că vom ajunge la ea. Dar e posibil ca asta să se întâmple puțin mai târziu de Guerrilla Camp. S-ar putea să nu mai apucăm să povestim despre noi aici. 

In orice caz, Delta Domes va merge înainte.

Dacă acum nu avem banii pentru lucrurile concrete, ei bine, ne ocupăm de ce se poate ca să așternem frumos pentru când o fi să avem și primele imagini cu glampingul Delta Domes prinzând viață. Lucrăm acum la website, dar ciulim și urechile după tot ce poate însemnă oportunitate de finanțare, finalizăm planul de business pe 2020 și avem deja pregatită lista platformelor de rezervări pe care vom lista glampingul imediat ce vom putea primi primii turiști.

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău