Dear Guerridiary…

mindspace

Săptămâna 18-24 noiembrie am petrecut-o în București. Așa am avut ocazia să ne întâlnim mai des cu colegii din camp și să lucrăm împreună. Marți am avut o sesiune de Q&A cu juristul invitat de Sorel. Dana Popescu a avut răbdarea să ne asculte pe fiecare în parte și în mai bine de două ore să răspundă, rând pe rând, tuturor nelămuririlor de ordin juridic ale business-urilor noastre.

Tot săptămâna aceasta Delta Domes a apărut și în episodul video al jurnalului Guerrilla Camp, realizat împreună cu colegii noștri de la WaWa Content.

Joi am avut si one on one-ul cu Alinda. Am aruncat impreuna o privire pe planul de business, pe calculele pe care le-am facut pana acum, si am stabilit care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii urmam.

Vineri a fost ziua în care ne-am reîntâlnit cu ascultătorii Radio Guerrilla. De data aceasta am fost implicați într-un battle prietenos cu Camp Adi Garleanu de la MăTaSă.

Sâmbătă am profitat de vremea urâtă și de liniște și am mers din nou la Mindspace pentru câteva ore pe care le-am folosit ca să asimilez noțiuni noi despre TAM SAM și MVP.

Săptămâna s-a încheiat într-o notă relaxată, la party-ul de lansare organizat de colegii de la SwanBoy Music. A fost o seară de muzică faină și de socializare într-un cadru nou cu ceilalți Guerripamperi. O întrevedere scurtă, din păcate, pentru că după duminica de party ne aștepta pe toți o altă lungă zi de luni.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău