Dear Guerridiary…

glamping

Trebuie să știi că de când nu am mai stat la povești s-au întâmplat multe cu Delta Domes.

Ziua de 30 octombrie a fost un milestone: am avut prima întâlnire la radio cu Sorin și cu ascultătorii și am avut primul one on one cu Sorel.

A fost ca un rollercoaster: de dimineață am plecat plini de emotii către Guerrilla, îngrijorați că nu vom ajunge la timp. Visul din weekend în care întârziam o oră la emisiune m-a pus pe jar, așa că în realitate am reușit să ajungem în mansarda Radio Guerrilla cu vreo jumătate de oră mai devreme. Am avut timp să ne familiarizăm cu locul, cu atmosfera și cu oamenii. Când am intrat în direct eram deja ceva mai relaxati. Intervenția a decurs bine pentru că și Sorin ne-a făcut să ne simțim degajați. În general, mesajele pe care le-am primit în timpul emisiunii ne-au suprins plăcut. Am plecat de acolo înviorați de feedback-ul destul de încurajator primit de la ascultători.

Imediat după, am avut și primul one on one cu Sorel. Așadar, de la radio ne-am îndreptat direct către Mindspace.

Întâlnirea cu Sorel, trebuie să recunosc, m-a speriat puțin. Nu, guerridiary, nu mă înțelege greșit! Sorel este super fain și îmi inspiră multă siguranță. Dar întrebările lui m-au făcut să înțeleg că ideea noastră plutește într-o groasă ceață financiară și că sunt foarte multe lucruri la care trebuie să ne gândim în continuare și să lucrăm temeinic la fiecare dintre ele. Și am mai învățat că nu avem un răspuns dacă acesta se bazează pe un “cred că”, ci avem doar o întrebare la care trebuie să găsim un răspuns.

Așa că după întâlnire, în tren spre Constanța eram deja în căutarea unor template-uri potrivite pentru un plan financiar Delta Domes.

Așa am început noi săpăturile în tranșeele Guerrilla Camp.

Bear with us, dear guerridiary! Pe data viitoare!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău