Ce înseamnă pentru Novel Mushrooms să fie în finala Guerrilla Camp 2 !?

Retrăiesc de fiecare dată când mă gândesc la debutul nostru în Guerrilla Camp 2, momentul de cotitură când am decis să aplicăm, ezitările noastre de novici participanți într-un accelerator de business. Cu teama în suflet că nu suntem gata de expunere sau suficient de bine pregătiți, organizați, în comparație cu ceilalți participanți, am pornit la drum. Deși pentru fiecare etapă eliminatorie eram la fel de emoționați și așteptam decizia finală cu inima cât un purice, cu fiecare avansare, simțeam că eram mai încrezători în ideea noastră, iar roadele muncii în echipă ne bucurau sufletele.

Personal consider acest proiect o reușită, înseamnă ca facem ceva bine și suntem pe direcția potrivită.

Pentru o mai bună înțelegere a sentimentelor ce ne încearcă în prag de finală Guerrilla Camp, Novel Mushrooms are o poveste pentru voi:

Mă numesc Marius Negreanu și sunt pasionat de tehnologie și natură. Ciupercile mi-au fost din totdeauna alături, ele mi-au deschis ochii la un moment dat în viață și mi-au arătat cum cu toții suntem conectați, cum noi (oamenii) suntem doar niște microorganisme, într-un organism mai mare (Terra), asemenea unei celule în corpul uman.

Și de atunci m-am îndrăgostit de fascinanta și misterioasa lume a micologiei și microbiologiei. Deoarece în România această ramură a biologiei (micologia și micologia aplicată) este introdusă în curricula studenților doar superficial, am fost nevoit să fiu autodidact, să-mi însușesc informațiile din surse precum internet, biblioteci, cursuri de specialitate în afara țării și multă, multă practică. Eșecurile experimentelor mi-au perfecționat metodele de lucru și asta m-a inspirat să dedic cel mai mult din timp, laboratorului. Am progresat foarte mult în cei 7 ani de când am avut primul contact cu lumea regnului fungi și știu că mai am foarte multe de învățat încă.

Am hotărât să sărbătoresc cei 7 ani magici de studiu și pasiune pentru ciuperci, prin înființarea proiectului NOVEL MUSHROOMS și participarea la Guerrilla Camp 2.

Acest accelerator ne-a ajutat foarte mult pe partea de cunoștințe de business și ne-a demonstrat ca nu e suficient să fii pasionat de ceva, ci ca e nevoie de multă muncă, organizare, echipă, pentru a putea transforma pasiunea într-o afacere de succes.

Pentru a reuși, ai nevoie de o gândire antreprenorială care în concordanță cu pasiunea să dea naștere unei afaceri de succes. Le mulțumesc, Alindei și lui Sorel, pentru ajutorul acordat pe parcursul întregului accelerator și fără de care nu aș fi ajuns să am această viziune de ansamblu care să ne ajute să progresăm.

Am plecat în octombrie de la o idee de două pagini A4 și am ajuns 8 luni mai târziu în finala Guerrilla Camp 2. Am trecut de la crearea unui website, la definirea unui brand, la realizarea primelor vânzări, iar acum intenționăm să ne lărgim oferta prin introducerea unor produse noi.

Novel Mushrooms este un proiect născut din pasiune, despre ciuperci, sănătate, sustenabilitate, educație și nu numai, este un proiect făcut de oameni, pentru oameni și planetă.

Mulțumesc echipei Novel pentru implicarea și efortul depus (Mădălina G., Mădălina N., Justinian, Elena, Ghenadii), le mulțumesc tuturor persoanelor care au ajutat proiectul și mulțumesc echipei Radio Guerrilla și antrenorilor implicați.

Vă invităm sa ne urmăriți în continuare pe FB sau pe pagina noastră www.novelmushrooms.ro și speram sa va încântam cu produsele și activitatea noastră viitoare.

 

Vă doresc o minte și inima deschisa!

www.novelmushrooms.ro

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

https://www.instagram.com/novelmushrooms/

 

PS: Sneak Preview la ce am lucrat în timpul izolării 😉

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău