AMO – luna noiembrie

E oficial: antrenorul online se numește AMO și va lucra îndeaproape cu prietenii săi Zeus, Cleopatra și Athos.

Deși s-au întâmplat multe luna aceasta, în linii mari sunt 3 aspecte importante de menționat:

În primul rând, am decis cum va arăta și ce va face în mod concret aplicația, rezultatul fiind o înșiruire de pagini demonstrative, pe care oricine le poate accesa dacă vrea să facă cunoștință cu AMO și prietenii săi, la adresa https://antrenor.inminteacopiilor.ro

În afara ”prezentării”, am lucrat mult și la backend-ul aplicației, adică la algoritmiii care îl propulsează pe AMO. Aceasta este partea care nu se vede, dar este cea care dă consistență întregii aplicații, aplicație care altfel ar fi doar un manual de matematică fără viață.

În al doilea rând, ghidat de cei 2 coach, Alinda și Sorel, am reușit să definesc direcțiile afacerii. Chiar dacă mai sunt unele aspecte de clarificat, văd o diferență ca de la cer la pământ între momentul începerii camp-ului și prezent: acum știu exact ce produse și ce servicii ofer, care sunt termenele limită la care voi ieși cu ele pe piață, în cazul celor pe care nu le-am lansat deja, care este publicul țintă căruia mă adresez. Cei doi coach mi-au deschis și câteva oportunități de parteneriat cu persoane și entități juridice interesate de domeniul în care evoluează business-ul meu.

Iar în al treilea rând, mi-am definit foarte clar activitățile desfășurate în cadrul clubului, am consolidat acele cursuri care merg bine și am renunțat la cele care erau ineficiente din punct de vedere financiar. Am reușit să pun la punct și hârțogăraia fiscală și pe cea juridică, deci pot să zic că în direcția asta am început să calc pe teren solid, lăsând în urmă mlaștinile începuturilor.

Sunt conștient că săptămâna viitoare va avea loc jurizarea pentru eliminarea primelor 5 business-uri din concursul Guerrilla Camp și știu că eu pot fi unul dintre cele 5 eliminate. Însă oricum va fi să fie, cele două luni de Camp scurse până acum au adus un plus imens afacerii mele. Aș putea spune că a fost gura de oxigen de care aveam nevoie după cele 8 luni de când pornisem business-ul și nu reușeam să văd cine știe ce progrese.

Eu sunt un optimist din fire și, de obicei mă agăț de orice șansă mi se oferă. Guerrilla mi-a oferit o șansă, iar eu m-am agățat de ea cât m-am priceput eu de bine. Nu știu cât de mult în plus aș fi putut profita de această șansă, dar uitându-mă și la ceilalți colegi-competitori din Guerrilla Camp, aș zice că am cam 80% șanse să promovez în etapa următoare 🙂 După cum ziceam… sunt un foarte mare optimist. Totuși, în afara optimismului, eu posed și o foarte mare doză de fair-play. De aceea, le urez tuturor mult succes și sper că și ei sunt la fel de optimiști ca mine.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău