Tranșeele Guerrilla CAMP sunt terenul de joacă a lui Sorin II

Valoarea unei idei stă în cât e de utilizabilă.”—Thomas Edison

Salut! O altă săptămâna a trecut în Guerrilla CAMP, iar ideile s-au sedimentat. Un survol pe deasupra taberei de idei din “brațele” Radio Guerrilla arată cam așa:

 

Confruntările din LIVE s-au defașurat între Swip.ro, Visage Cloud, Agricloud, Teen Tank, Re-cycled, Mama HUB, Gentleman Works și Alter Ego Technology. Am văzut cum o idee pornită la o discuție, poate prinde viață și deveni un produs vandabil. Am văzut cum o cercetare se poate defasura după un tipar neobișnuit și am văzut cum o tema rostogolita la cafea, se poate transforma într-un mod de a face business. Felicitări, doamnelor si domnilor! Chapeau!

Dacă nu poți hrăni o echipă cu două pizza, înseamnă că echipa e prea mare.” — Jeff Bezos, fondator și SEO la Amazon

Echipele noastre sunt mici, dar asta nu înseamnă că nu duc în spate idei mari. Uneori mai mari chiar și decât ei, dar asta-i face să interacționeze și să își arate capacitățile de comunicare. Știu că voi nu vedeți ce se întâmplă în spatele microfoanelor sau a camerelor, însă know how-ul se învață de la 0 pentru fiecare afacere venită în CAMP.

Dacă nu te simți rușinat de prima versiune a produsului tău, l-ai lansat prea târziu.”—Reid Hoffman, cofondator LinkedIn

 

Se spune că orice om de succes a rezolvat fiecare problemă pe care a întâmpinat-o pe parcurs. Oamenii din Guerrilla CAMP s-au ajutat singuri și au fost ajutați de puteri cunoscute sau necunoscute lor în momentul în care s-au decis să pornească în călătorie. Și ce călătorie îi așteaptă! Practic, partea romantică a acestui creuzet de idei a trecut. E momentul că fiecare idee, fiecare echipa să își stabilească strategia și până în toamna să pună lucrurile pe picioare. Abia aștept!

Muncă pe care o faci va ocupă o mare parte din viața ta, iar singurul mod prin care să te simți cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce crezi tu că e o muncă extraordinară și să iubești ceea ce faci.”—Steve Jobs, cofondator și CEO Apple

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău