Știu ce ai făcut săptămâna asta! (11-15 Noimebrie 2019)

DELTA DOMES / OANA SANDA GRIGORAS

” Pentru Delta Domes săptamana care a trecut a mai ridicat puțin ceața în privința costurilor. Le așezăm frumos pe hârtie, în ordine și pe categorii.
Am primit o ofertă de preț pentru băile modulare, una pentru platformele din lemn, avem câteva opțiuni de cost și pentru panourile fotovoltaice și, ca să ne relaxăm, am făcut câteva calcule și pentru finisajele interioare.
În plus, am primit de la furnizorii corturilor schițe tehnice ale domurilor, așa că sperăm ca în curând să avem un răspuns clar în privința autorizațiilor de care fie este, fie nu este nevoie.
Și avem (în sfârșit!) actele firmei ! Whoop-whoop ! Ca să sărbătorim, weekendul ăsta ne vom alege un logo.
Problemele noastre acum se leagă cel mai mult de spațiu și timp : încercâm să aflăm cum putem fi în trei orașe în același timp, și cum din 6 luni necesare pentru eventuale autorizări, putem face 3.
Ar mai fi și altele de rezolvat (ieri), dar despre toate acestea, în episodul următor ! ”

Demn.ro / VALI SERBAN

Ce progrese am făcut?

Am creat contul de Instagram “demn.ro”
Am participat la o întânire cu persoane implicate în HoReCa din Cluj-Napoca (barmani, ospătari, angajatori, consultanți, traineri) unde am obținut contacte noi și posibile parteneriate pe viitor.
M-am întâlnit cu un avocat pentru întocmirea documentelor pentru înființare firmă.
Am primit feedback-ul necesar pentru profilul de barman din partea experților de bar parteneri.
Am stabilit forma finală a conținutului (descrieri, denumiri, sfaturi pentru utilizator, structura și componența elementelor) profilului de barman.
Am stabilit sediul firmei.
Lista codurilor CAEN este definitivată.

1. Cu ce ne luptăm săptămâna asta?

Nu ne chiar luptăm, dar lucrăm la: definitivarea secțiunii “Despre noi”, varianta finală a ghidului pentru începători – Barman, potențialul de business și stabilirea exactă a rolurilor și a echipei.

INMINTEACOPIILOR / MIHAI ILIE

• Succese:
• – am stabilit, de principiu, o colaborare cu o editura de manuale si culegeri pentru ciclul primar; urmeaza sa punem la punct un plan de actiuni comun
• – am convenit un parteneriat cu un alt club educational care doreste sa se extinda in centrul Bucurestiului si are nevoie de o locatie pentru cursurile sale; urmeaza sa semnam un contract de colaborare

• Probleme la care caut solutie – sunt numai de ordin tehnic. Doresc ca pana la viitoarea emisiune de la Radio Guerrilla sa am o versiune demo a Antrenorului Matematic, deci sunt concentrat la maximum pe dezvoltarea lui.

JSLEAGUE / DIANA MIRON

• Ce succese/progrese ati obtinut in ultima saptamana?
– am stabilit un set de prioritati pentru 2020 ca si activitati organizationale si de business
– avem un potential client nou pana la finalul anului

2. Cu ce va luptati saptamana asta/care e intrebarea la care incercati sa gasiti raspuns/problema la care cautati solutie?
– gasirea unei modalitati de a masura si maximiza impactul activitatii noastre

CasseRoll.us / ALEXA-LORETTA PARMANAND

Ce succese/progrese ati obtinut in ultima saptamana?

Am participat la workshopul Value Proposition Design și am obtinut o perspectiva imbunatatita asupra informatiilor si surselor pe care este nevoie sa le accesez in urma intalnirii cu Marcel Ionescu.
2. Cu ce va luptati saptamana asta/care e intrebarea la care incercati sa gasiti raspuns/problema la care cautati solutie?
Sa pornesc in cautarea unui asociat?

SWANBOY MUSIC / MATEI PUSCARU

Ce succese/progrese ati obtinut in ultima saptamana?

Am schimbat unul din membri echipei, lucru care ne incanta, deoarece acum avem inca o persoana la fel de muncitoare si implicata in acest proiect. De asemenea, am terminat de produs dpdv muzical primul album al unui artist, si incepem sa pregatim toate detaliile pentru lansarea acestuia care este deja stabilita pe 10 decembrie.

2. Cu ce va luptati saptamana asta/care e intrebarea la care incercati sa gasiti raspuns/problema la care cautati solutie?

Intrebarea noastra principala este cum dilatam timpul ca sa reusim sa le facem pe toate :))). Dar intr-un ton mai serios, probabil ca problema noastra este gasirea un mod de a comunica cat mai eficient intre noi ca echipa.

KANE / CRISTIAN STANESCU

Am continuat dezvoltarea MVP, adaugand la aplicatia de demo si sectia de profil al utilizatorului, unde va putea vedea date statistice generale si detaliate despre datele personale accesate si castigul corespunzator pe urma acestora pe baza lunara sau totala (de cand s-a inscris pe platforma), cat si setarile clasice unei aplicatii, platforme (schimbare parola, logut, notificari on/off etc.).

2. Problema de saptamana trecuta ramane preocuparea mea principala, am gasit o solutie, insa urmeaza azi (vineri), o sesiune de R&D in care sa testez solutia respectiva din punct de vedere tehnic si cat de performanta si sigura e. This is what I love the most!

NOVEL MUSHRUMS / MARIUS NEGREANU

In aceasta saptamana am fost la Radio Guerrilla si trebuie sa recunosc cam ramas placut suprins. 1 pentru ca am trecut peste anumite frici si 2 ca mi-am intrecut asteptarile, iar oamenii care au ascultat, chiar au fost interesati.
Pe langa micile discutii cu furnizori pentru utilaje si recipiente, am avut discutii cu Alinda si Sorel. Discutii care m-au ajutat foarte mult in lua decizii bune si coerente pentru mine si companie.
Decizii legate de: care ar fi cele mai bune optiuni de finantare pentru mine in stadiul in care sunt, pana la discutii legate de focus si prioritati. Unerori ne fousam atat de tare pe o idee, pe un drum, incat ne cream singuri stare numita tunnelvision si nu mai reusim sa vedem alternativele, asadar concluzia pentru mine a fost clara; stop, relaxeaza-te, inspira-expira si inearca sa privesti din alta perspectiva, pentru a gasi o solutie mai buna la problemele care trebuiesc rezolvate.

Apropo, cu baietii de ieri, rusii, cum ai zis si tu. Erau niste rechini, incercau sa ma traga de limba cat mai mult sa se dea drept pietenii mei. Ca finalitate, ei nu vor sa ma finanteze si nici eu nu vreau bani de la ei.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău