Jurnalul lui Sorin

S-a încheiat o săptămâna plină în Guerrilla CAMP. O săptămâna care m-a făcut să privesc lumea prin lentilă ideilor coagulate aici și să o văd structurată în afaceri. Trebuie să va spun și că, interconectivitatea celor ajunși în CAMP este ceea ce îmi place mai mult, iar amicitiile pe care le-am văzut infiripandu-se în micul nostru grup, nu cred că vor fi desfăcute prea curând.

A fost o săptămâna care a început cu o cercetare de piață, a continuat cu sesiuni de tête-à-tête, cursuri, idei de legal sau business, ședințe, filmări, înregistrări, LIVE-uri Radio Guerrilla, discuții cu investitori, semnări de contracte, sponsorizări, tehnologizari, schimb de produse, etc. Nu vreau să ridic în slăvi noțiunea de CAMP, însă e clar și pentru mine, dar mai ales pentru cei 15, că totul devine mai ușor aici, mai simplu, mai accesibil și mai natural.

Și după cum va tot spune Erich, finalul de sptamana e mereu relaxant. De dată asta s-a încheiat cu un grătar și inevitabilele discuții de la foc. Care e cea mai nebunească idée, ce este evoluția, cât atârnă în cântarul vieții tehnologizarea, afacere robotizată sau mulți angajați, etc. Astea au fost doar câteva din temele dezbătute de noi, la care știu că abia așteptați răspunsul. Păi dacă vreți să știți….nu mai pierdeți jurnalele celor din CAMP de pe www.guerrillacamp.ro. Și va promit doamnelor și domnilor, că ideile acestor tineri pot schimbă societatea.

Pentru ca, asa cum va spuneam la început, ultima săptămâna m-a făcut să privesc lumea prin lentilă ideilor din CAMP.  Iar pe stradă, în stânga și în dreapta, nu mai văd decât locuri care ar putea beneficia de NanoTera, de LifeCare, de Vagonut, de MamaHUB, de AlterEgo Technology, de Visage Cloud, de Re-cycled, de Fashion Mobile Store, de Hier Up, de Gastroteca, de Agricloud, de Teen Tank, de Punct pe i, de Swip sau de Gentleman Works.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău