Jurnal Guerrilla Camp IV

Astăzi intru direct în subiect. În ultima săptămână m-am întâlnit cu colegii mei din Camp. Cu fiecare în parte. Mă rog, aproape cu fiecare unii dintre ei fiind in vacantă. Citindu-le jurnalele veți afla cam ce au mai făcut .

Ce am ințeles eu până acum? Brief:

  • au nevoie de suport si indrumare pe diverse funcțiuni.
  • au nevoie de ÎNCURAJARE – da, e esential ca din când în când să ai câte o confirmare; deci, mai pe direct, dacă vreți să-i susțineți, votați-i 😉
  • au reusit să coaguleze un grup care e permanent in Camp; schimbă idei si păreri ceea ce îi ajută sa înainteze mai ușor
  • sunt deschiși – ascultă păreri și opinii chiar dacă pe unele nu le împărtășesc. Asta e o treabă bună – cei mai mulți dintre noi, nu prea avem această deschidere.
  • chiar dacă unii dintre ei sunt chiar la început sunt foarte pragmatici si riguroși. Au exercitiul documentării și al studiului cazurilor și situațiilor care i-ar putea ajuta în luarea unor decizii.
  • toți au avut idei bune, chiar foarte bune, pentru ce am putea face împreună, în plus, aici, ; bravo, vă mulțumesc tuturor pentru propuneri.
  • concluzia primelor întâlniri: suntem pe drumul bun.

Ascultându-i și discutând cu ei cred că am început să îmi răspund la intrebarea “cine sunt eu pentru ei?”. Un fel de “bătrânul” satului unde te duci și spui ce ai pe suflet. Acum chiar bătrân nu sunt iar întelept, ce să mai vorbim; mai am de asteptat. Încă mai caut răspunsul corect.

Alinda a început lucrul cu fiecare pentru business plan. Toți își adună idei, informații, date, tot ce e relevant pentru business-ul lui. Sunt zile de “research”, însă sunt cele care contează si pun bazele alea care trebuie, bune, ale viitoarelor afaceri.

Cristiana are întâlniri 1 to 1 cu fiecare dintre ei. Nevoile sunt diferite.

Vorbind cu Alexandru ( Anghel, Head of Music Radio Guerrilla ) și cu Sorin, le-am spus că aș vrea să fac un concurs. Care să implice muzică si Guerrilla Camp, pe cei din Camp, ascultătorii Guerrilla. Caut o idee, un mecanism de concurs de vară. Revin cu info.

 

În ultimii 6 ani nu mi-am petrecut vara în București. Uitasem cum e. Mmmai bine nu spun nimic, rămâne așa. Așa, adică mă întorc la concursul de care vă spuneam mai sus. Si tot căutând mi-a venit o idee. Săptămăna trecută amintisem de melodiile pe care cei 15 le-au ales la finalul emisiunilor dedicate business-urilor lor. Buuun. Eu am ales 15. Fiecare dintre ele m-a dus cu gândul la unul dintre colegii mei. Alegerea a fost simplă. Așa mi s-a părut. Acum ce ar trebui să facă cei care vor intra in concurs. Simplu, să atribuie fiecărui coleg din Camp o melodie – cea pe care crede că am ales-o eu 😉 Mai precis, o asociere de 15 personaje – 15 melodii. Un puzzle de vară. De vacanță. Data limită de înscriere e vineri, 31 August. E stare de briză, de ascultat muzică și urmărit ce se mai întâmplă în Camp.

Săptămână ușoară și răcoroasă vă doresc. Îmi place vara foarte mult și de aceea o să vă spun că eu aștept iarna…

Am uitat. Mâine cele 2 play-list-uri vor fi “publicate” după amiază.

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău