Jurnal Guerrilla Camp III

Jurnal Guerrilla Camp III

Mă gândeam ce ar trebui să scriu in jurnalul Camp-ului când fiecare dintre cei 15 are propriul jurnal publicat, săptămânal. Care să fie abordarea? Nu stiu. Mai am incă o întrebare: cine sunt eu pentru ei, care e rolul meu? Ok, până să răspund intrebărilor, imi iau putin timp si merg mai departe.

Ce au făcut săptămâna asta in Camp? Au terminat primele sesiuni de coaching, atât pe cea de grup cât si pe cele individuale. Primul Jurnal de Coach e publicat; urmatoarele sesiuni vor avea un scurt rezumat video. Au început trainingul cu Alinda si vor lucra la primul business plan. Ăsta e începutul. Pentru că de fiecare dată vei găsi încă ceva care crezi că merită prins acolo. E un process care probabil se va încheia la sfârșitul perioadei petrecute în Camp. Business planul de la final  va fi “lucrarea de dizertație”.

S-au întâlnit cu Cristiana care îi ajută să înteleagă cam cum e cu partea juridică. Cum e? Complicat, cum să fie. Un million de hârtii, documente, bineînteles, pentru orice. Pentru înfiintarea societătii, pentru schimbarea sediului social, pentru adăugarea de obiecte de activitate, pentru absolut orice iti trebuie multe documente. Toți au de “învățat răbdarea”. Pentru cei care nu au societate, pentru cei care vor modificări, e momentul în care deprind acest exercitiu – cel al răbdării. Durează până obții aceste documente. Si oricum e perioada vacanțelor, asa că de ce să ne stresăm, e vreme de vară, de chill. So, chill out.

 

Sorin a continuat intâlnirile cu fiecare în emisiunile Guerrilla Camp si în interviurile GC ( Guerrilla Camp ). Pe toate le veți găsi ca podcast si video pe site. Următoarele emisiuni vor fi altfel. Rămăne să le ascultati pe Guerrilla sau ca podcast, dacă nu veți fi fost pe frecventă la momentul cu pricina.

De săptămâna viitoare voi avea întâlniri 1 to 1 cu fiecare dintre ei. Și ajung la întrebarea căreia nu ii găsesc încă răspuns. Cine sunt eu pentru ei, care e rolul meu? Dacă mă gândesc putin aș spune că sunt un fel de diriginte. MmmNU. Am avut o tentativă acum vreo 24 de ani, n-am fost bun de professor. NU atunci. Cred că nici acum. Încă nu știu, mă mai gândesc. Revin.

Probabil o să îmi dau seama după primele întâlniri cu fiecare dintre ei. Răspunsul o să vină natural.

Revin la subiectul abordarea pe care să o am în jurnal. ASTA pentru ca e cald si pentru că la finalul fiecărei săptămâni e relaxare. La intrebarea cu a abordarea cred că răspunsul e simplu. Abordarea trebuie să fie “de vară”. Și mă gândeam asa: în emisiunile lui Sorin, fiecare a ales o melodie, a fost melodia de final și dacă a fost așa eu o să aleg după întâlnirile din săptămâna ce vine o melodie care cred că il caracterizează pe fiecare, în parte. Si facem 2 playlist-uri pe care o să le postăm. E muzica de început a celor din Guerrilla Camp. Și să vedem unde ajungem la sfârșitul verii.

Sigur o să ajungem la prima formă a Planului de Business. Pentru că oricâtă vară ar fi avem un plan de dus la bun sfărsit.

It’s time to…

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău