Velicu Alin
23h events
23h events

23h Events (23h.ro) este locul de intalnire a celor care-si organizeaza nunta, sau alte evenimente (botez, aniversari, petreceri corporate etc.) si a tuturor furnizorilor de servicii din zona evenimentelor.
In platforma noastra gasesti oferte de la cateva sute de furnizori cum ar fi: formatii, fotografi si videografi, restaurante, dj, florarii si multe alte categorii.
De curand am inceput sa lucram la propriul magazin online in sistem marketplace prin care ajutam micii producatori sa beneficieze de expunerea necesara pentru a-si vinde micile creatii care sunt foarte apreciate de comunitate.
Avem de la trusouri pentru botez, seturi de dezgatit mireasa, cravate si pana la bauturi pe care ti le livram direct la restaurant.
Pentru cei pasionati pe pagina noastra de facebook.com/23h.ro avem in desfasurare un concurs in care puteti castiga un trusou complet pentru botez, personalizabil.
Un mic preview cu ce puteti castiga

Aceasta este o mica introducere a ceea ce facem noi si vom reveni negresit cu noi informatii. Pana atunci va invitam sa vizionati in magazinul 23h Events creatiile unicat care suntem siguri va vor incanta.
Si nu uitati, we love feedback si asteptam cu mare drag orice intrebare sau sugestie aveti.