Valentin Serban
Demn.ro
Demn.ro
Platformă online de recrutare și comunitate în domeniul ospitalității

Demn.ro este o platformă online dedicată angajatorilor și profesioniștilor din domeniul ospitalității, HoReCa, care oferă soluții de eficientizare a procesului de recrutare

Domeniul HoReCa(Industria ospitalității) este una dintre cele mai dinamice piețe de forță de muncă din lume. În România, numărul total de locuri de muncă din HoReCa este de 500.000, iar deficitul locurilor de muncă este estimat undeva la 100.000. Numărul festivalurilor și evenimentelor, doar în România, a crescut cu peste 60%, însemnând peste 10 mii, în timp ce există peste 30 de mii de localuri (hoteluri, baruri, restaurante) deschise în toată țara.

Angajații vin și pleacă în funcție de oportunități, localuri se închid sau se deschid altele noi, numărul festivalurilor crește de la an la an, iar nunțile… sunt și vor fi. Sunt doar câteva motive pentru care platforma DEMN.RO este o necesitate pentru cei implicați în industria ospitalității.

Noi venim în sprijinul angajatorilor din domeniul Horeca cu o soluție pentru eficientizarea procesului de recrutare, iar prin conceptul de comunitate încurajăm personalul din domeniul ospitalității să își dezvolte o carieră în domeniu și să devină profesioniști.

Procesul nostru implică conectarea angajatorilor și a profesioniștilor, informarea, consilierea și evaluarea candidaților, întocmirea unor ghiduri de bune practici și articole dedicate, precum și organizarea unor grupuri de discuții pe teme profesionale. Prin intermediul platformei, utilizatorii vor avea la dispoziție un instrument prin care se pot implica în mod direct în îmbunătățirea aspectelor legate de serviciile HoReCa. Prin îmbunătățirea serviciilor, va exista un impact pozitiv și în ceea ce privește experiența consumatorului.

Pe lângă serviciile de recrutare, evaluare și consiliere, Demn.ro centralizează toate informațiile specifice HoReCa, în vederea construirii unei resurse profesionale de referințăîn domeniu.

Cine suntem noi?

Valentin Șerban – specializat în domeniul protecției mediului cu peste 7 ani de experiență în spatele barului,încununați cu 2 ani de management de bar și organizare evenimente. Preocupat și pasionat de natură și sunete acustice.

Alex Sin – specializat în design și development aplicații web, cu o experiență de peste 10 ani, pasionat de branding și identitate vizuală.

De ce demn.ro?

Ne dorim ca angajatorii și profesioniștii HoReCa să iși poată dezvolta afacerile și carierele la un standard demn de apreciere și respect.

 

Facebook – https://www.facebook.com/demn.ro/

Site web – www.demn.ro

Instagram – @demn.ro

 

Demn.ro – Jurnal săptămânal #6

SRL-ul bată-l vina! Mda. După 4 săptămâni de drumuri la Registrul Comerțului, am reușit să ne ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Jurnal săptămânal #5

15 pentru România! Am revenit cu o veste foarte bună. Am trecut de prima etapă eliminatorie din Guerrilla ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Jurnal săptămânal #4

Aveeem ghiduri! Ghiiiiduri avem! Nu trece o săptămână fără să se întâmple ceva important pentru ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Jurnal săptămânal #3

Salut! A fost o săptămână plină de evenimente și întâmplări frumoase în Guerrilla Camp și am revenit să ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Jurnal săptămânal #2

Salut! Înainte să încep să scriu acest jurnal, aveam impresia că nu am făcut prea multe în săptămâna ce a ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Jurnal săptămânal #1

Salut! Nu ne-am grăbit să postăm jurnalul în fiecare săptămână fiindcă am vrut să lăsăm lucrurile să se ...

de: Valentin Serban Vezi articol
Demn.ro – Prima zi de Guerrilla Camp 2

Demn.ro și prima zi de Guerrilla Camp 2 În jurul orei 10:40 am urcat în Uber. ...

de: Valentin Serban Vezi articol