Radu Bucur
string(67) "http://www.guerrillacamp.ro/wp-content/uploads/2018/07/logo_glo.png"
Luat sub aripa sa de:
Aprecieri
1015
Gentlemen Works
Design obiecte
Gentlemen Works a pornit ca o ambiție de a crea obiecte de iluminat steampunk. Știți voi, lămpile alea cu aspect industrial, din țevi, nefinisate și cu o personalitate foarte retro.
30 de proiecte mai târziu ideea asta era alimentată de multă pasiune, una care ne-a luat și pe noi prin surprindere, și comenzi cu bugete care ne-au dat satisfacție. Acum vrem să trecem de la o pasiune care ne-a adus și ceva bani, la o afacere pe bune, cu procese, inovare și transformare continuă și dezvoltare de gamă de produse.
Planul nostru pentru a ne transforma într-o afacere sustenabilă include:
a) continuarea producției de corpuri de iluminat custom, modele unicat, spectaculoase, cu ispirație din stilurile steampunk, dieselpunk, raypunk, cyberpunk, cu wow factor și PR value. Această direcție de business are adresabilitate B2B, este relevantă pentru antreprenorii din HoReCa, atrage atenția prin design și ar urma să acopere 10-15% din veniturile companiei.
b) dezvoltarea unei game de corpuri de iluminat de designer – modele de producție în masă, cu adresabilitate B2C, colecții inspirate din designul modelelor unicat dar cu procese externalizate, timpi și costuri de producție mult mai mici. Ținta este ca această categorie de corpuri de iluminat să genereze 50 – 60% din veniturile companiei.
c) dezvoltarea de servicii pentru crearea de scenarii de iluminat pentru HoReCa și rezidenția – corpuri de iluminat care includ soluții inteligente și conectate, adaptate la corpuri de iluminat proprii sau în soluțiile de iluminat deja existente ale clienților. Această direcție de business include și dezvoltări de aplicații mobile pentru soluțiile de iluminat conectate. Ținta este ca această categorie de corpuri de iluminat să genereze 20% din veniturile companiei.
Eu sunt Radu Bucur, cofondator al proiectului Gentlemen Works și visez cu fiecare fibră din ființa mea să fiu antreprenor full-time. Am furat lecții de la managerii pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, lucrând în industria de comunicare, și acum vreau să “walk the talk”.
Iar acestea sunt câteva din proiectele pe care le-am construit până acum și care ne fac să credem că vom atrage întotdeauna o nișă aparte de clienți:
Prima lună de Guerrilla Camp – Planuri, clienți și minte

A venit în camp cu niște planuri. A fost bine că le-am discutat, le-am adaptat, le-am înțeles ...

de: Radu Bucur Vezi articol
Jurnal de antreprenoriat #2 – ask the right questions

Antreprenoriatul e chestia aia care îți aduce mulți bani, te ajută să conduci mașini nemțești scumpe și te face ...

de: Radu Bucur Vezi articol
Primul proiect din Guerrilla Camp

După prima participare la Guerrilla Hub,despre care

de: Radu Bucur Vezi articol
Cum m-a schimbat prima zi de Guerrilla Camp

Miercuri, 4 iulie, am fost în direct cu Sorin Badea radio. Nu vedeam că o să am emoții dar ...

de: Radu Bucur Vezi articol
Jurnal de antreprenoriat #1 – Ask the right people

Eu când mă fac mare vreau mă apuc de antreprenoriat. Am mai scris despre asta 

de: Radu Bucur Vezi articol