Pristavu Florian Constantin
WaWa Content
WaWa Content
Content Marketing

Salut, eu sunt Florian si va invit sa parcurgem doua minute impreuna pentru a descoperi povestea WaWa Content.

Impreuna cu Rares, colegul si partenerul meu, am construit o firma de marketing prin continut. Rares se ocupa de promovarea in mediul online a trupei VOX, iar eu sunt managerul trupei, astfel ca ideea a venit organic si dintr-o necesitate proprie.

Studiind subiectul am aflat ca exista firme ce se ocupa de promovare in mediul online, insa nu multe care sa si creeze continut media. Atunci am zis, ok, asta-i de noi! 🙂

Am adoptat o perspectiva neasteptata: perspectiva clientului si am identificat o abordare care sa indeplineasca, printre multe altele, nevoile si dorintele clientilor. Numele abordarii este Creativitate. Da, toata lumea o are, insa depinde cat de mult este folosita si mai ales in ce scop.

Manati de un entuziasm constant si mai mereu molipsitor, am realizat un proiect, declarat castigator, pentru obtinerea de Fonduri Europene. Deja in acel moment lucrurile deveneau palpabile.

Insa ce ne-a schimbat cel mai mult modul de lucru a fost participarea in Guerrilla Camp 2, o experienta inca aflata in modul incipient la momentul in care scriu aceste randuri. O experienta pe care va incurajez sa o urmariti si chiar sa o si incercati pentru ca sinergia creata este una corespunzatoare evolutiei.

Noi, WaWa Content, suntem o echipa care s-a format de drag si s-a monetizat, inevitabil, pentru ca am crezut in ea si am muncit cu spor si cu inima deschisa, asa cum facem si pentru clientii nostri. Odata ce stim destinatia, calculam ruta optima pentru o calatorie memorabila.

Ceea ce ne bucura cel mai mult este ca suntem din ce in ce mai aproape sa transformam teoreticul in practic si posibilul in probabil.

Multumim pentru atentia acordata si speram sa ne revedem pe ecrane, de la cele mai mici pana la cele mai mari.

 

Zi productiva,

 

Florian

WaWa Content

 

www.wawacontent.ro

www.facebook.com/wawacontent.ro/

www.instagram.com/wawacontent.ro/

WaWa Content #2

Salutare,   Ne vedem la MindSpace, de aproximativ doua ori pe saptamana, impreuna cu Sorel si cu Alinda si ...

de: Pristavu Florian Constantin Vezi articol
WaWa Content #1

Salutare,   Aici Florian de la WaWa Content, noi facem Content Marketing. Marti pe 15 octombrie la ora ...

de: Pristavu Florian Constantin Vezi articol