Negreanu Marius Andrei
Novel Mushrooms
Novel Mushrooms

Salutare, mă numesc Marius Negreanu și sunt fondatorul Novel Mushrooms, companie specializată pe cultivarea ciupercilor medicinale și in cercetarea inovaților care au la bază ciupercile.

Misiunea Novel Mushrooms este de a susține un model de antreprenoriat sustenabil, de a îmblânzi ciupercile medicinale din natură și a le aduce către publicul larg într-o formă calitativă, de încredere și cu un impact cât mai mic asupra mediului.

Cu ajutorul aliaților noștri, regnul Fungi, aducem inovații în diverse domenii cum ar fi: remedierea solurilor poluateși cercetarea micomateterialelor – un domeniu nou care presupune folosirea ciupercilor în a crea materiale biodegradabileca alternativă a ambalajelor de polistiren, a pielii de animal, folosită în industria vestimentară, sau chiar și materialelor de construcții.

Trăind în secolul 21, într-un mediu din ce în ce mai poluat, cu o calitate a aerului din ce în ce mai slabă și înconjurați de produse care nu promovează un stil de viață sănătos, ciupercile pot fi un aliat puternic în menținerea sănătății fizice și mentale a oamenilor.

Novel Mushrooms cultivă ciuperci exotice cu proprietăți medicinale precum Cordyceps militaris, o ciupercă cunoscută pentru nivelul ridicat de cordicepină, un compus organic care are efect energizant pentru corp, dar și pentru numeroasele sale beneficii precum reglarea și întărirea sistemului imunitar, efect antiinflamator, anticancerigen, antiparazitar și antitumoral sau îmbunătățirea funcțiilor pulmonare și a celor sexuale.

În urma procesului de cultivare, din corpul fructiferobținut, realizăm o gamă de produse sub formă de mixuri de ciuperci uscate, care vor putea fi folosite în ceai, smoothie-uri, shake-uri, dar și încapsulate pentru o doză zilnică de consum recomandat.

Așadar,Novel Mushrooms le oferă oamenilor care își doresc un stil de viață sănătos,o soluție de încredere, certificată si 100% bio. De asemenea, recomandăm produsele noastre sportivilor și in general persoanelor care au nevoie de un boost natural de energie si sănătate.

Si nu in ultimul rând, ne adresăm companiilor care ar putea folosi ciupercile uscate ca materie primă sau ca ingredient în băuturi, mâncăruri, creme, ceaiuri, pudre de plante și altele.

De ce Novel Mushrooms și nu un produs concurent de pe piața locală sau europeană? Produsele noastre sunt 100% organice, crescute doar pe materie vegetală de calitate, cultivate în recipiente reutilizabile și pentru că noi folosim doar corpul fructifer al ciupercii. Aceasta garantează o calitate net superioară față de celelalte produse existente pe piață, realizate din miceliu amestecat cu grâne.

Daca vrei să afli mai multe despre noi, despre ciuperci sau doar vrei să afli când poti comanda primele cipercuțe, intră pe site-ul nostru, vezi dacă iți place și apasă butonul de subscribesau dă-ne like la pagina de facebook. (PS : te rugăm să ai răbdare până apare mai mult conținut, deoarece suntem la început)

www.novelmushrooms.ro

https://www.facebook.com/Novel-Mushrooms-104244181025186/

Ce înseamnă pentru Novel Mushrooms să fie în finala Guerrilla Camp 2 !?

Retrăiesc de fiecare dată când mă gândesc la debutul nostru în Guerrilla Camp 2, momentul de cotitură când am ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Jurnal 27 Ian – 2 Feb

Luna ianuarie a fost luna concretizărilor în familia Novel Mushrooms. Ne-am învârtit în jurul logo-ului, în ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Jurnal 20 – 26 Ianuarie

Lucrurile au început să se miște într-un ritm mult mai alert încă de la începutul lunii, după cum am povestit ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Jurnal 1 – 19 Ianuarie

Bine v-am regăsit în noul an! Update-urile Novel Mushrooms sunt, în mare parte, legate de rezolvarea acelorași ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Jurnal pe Decembrie

Bine v-am regăsit în ultima ediție din 2019 a jurnalului Novel Mushrooms! În aceste săptămâni, am fost ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Săptămâna 25 Nov-1 Dec

Bună ziua și bine v-am regăsit! Săptămâna șapte a fost una plină de activități, dar și de decizii ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol
Novel Mushrooms Săptămâna 18-24 Nov

Bună ziua și bine v-am regăsit, dragi viitori fani! În cea de-a șasea săptămână, ne-am înmulțit! Nu chiar ca ...

de: Negreanu Marius Andrei Vezi articol