Bogdan Bocse
string(67) "http://www.guerrillacamp.ro/wp-content/uploads/2018/07/logo_glo.png"
Luat sub aripa sa de:
Aprecieri
4668
ITI PLACE DE ACEST BIBAN?
ARATA-ti SUSTINEREA
Visage Cloud
Program de recunoastere faciala
VisageCloud​ este o soluție completă de recunoaștere facială și computer vision care poate prelua informații din fotografii și video stream-uri. VisageCloud îți poate permite să te asiguri de automat identitatea de utilizatorilor tăi pe baza unui selfie și a unei poze cu actul de identitate sau să primești oaspeții la evenimentul tău fără coduri de acces și fără așteptarea căutării pe o listă. Soluția poate funcționa atât instalată pe infrastructura clienților, dar și ca serviciu în cloud. Toate funcționalitățile sunt reflectate într-un API, ceea ce permite integrarea ușoară cu alte aplicații și sisteme. Clienții noștri din mai multe domenii folosesc VisageCloud pentru diferite aplicații:
● În sectorul financiar-bancar este folosit pentru confirmarea identității clientului, pe baza unuia sau mai multor selfie-uri și a unei fotografii cu actul de identitate
● În retail, pentru analiza statistică, anonimizată a vadului comercial din punct de vedere demografic (vârstă, sex)
● În sectorul public și în domeniul siguranței publice, pentru analiza fluxurilor video de la camere de supraveghere, în timp real.
Soluția are capabilitățile tehnice necesare conformității cu prevederile GDPR (General Data Protection Regulation), pentru a asigura prelucrarea datelor cu respectarea drepturilor utilizatorilor, inclusiv dreptul de acces asupra datelor, dreptul de opoziție asupra prelucrării și dreptul ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ca membru fondator al DeepVISS (Deep Vision Interoperability Specification Standard), VisageCloud, alături de alți parteneri locali și regionali, susține cercetarea și dezvoltarea în domeniul inteligenței artificiale pentru computer vision, precum și standardizarea felului în care inovația de ultimă generație din domeniu este aplicată în comerț și în industrie.