ALEXANDRA POSTOACA
Murescel – Mure de Muscel
Murescel – Mure de Muscel
Be the Bear in our Blackberry Plantation!

Murescel este in primul rand un business de familie care pleaca, asa cum speram noi ca-i spune si numele, de la ideea unei plantatii de mure. Povestea s-a nascut acum 2 ani cand mama si bunica s-au hotarat sa planteze butasi de mure in spatele casei bunicii. Incet, incet am simtit potentialul de business in acest proces, datorat pe de o parte calitatii superioare a fructelor, iar pe de alta parte cererii ridicate din zona de produse BIO.

In acest moment exista 2 directii de dezvoltare a business-ului:

  1. Vanzarea efectiva a murelor pentru care suntem in curs de obtinere a certificarii BIO, sub brandul “Murescel – Mure de Muscel”.

Pozitionarea produsului noua ne place foarte mult pentru ca:

  • Tine cont de traditie si aici spun cu mandrie ca cel mai sarguincios dintre toti munceste bunica 🙂
  • Apoi “Murescel” inseamna o legatura directa dintre fruct si zona de provenineta, Muscel, care este in acelasi timp si zona de origine a familiei. O zona foartef rumoasa, cu o istorie bogata cu care ne mandrim.
  • Si in acelasi timp “Murescel” inseama o calitate superioara a fructelor, bogate in vitamina C si antioxidanti, si fara modestie putem afirma cu certitudine ca dupa prima cumparare oamenii vor deveni clienti fideli.

Tot in aceasta directie ne propunem punerea la punct a unui VAN cu depozitare frigorifica, sub marca “Murescel”, pe care vrem sa-l numim “MURA-N GURA” 🙂….yummy, right?

Amplasarea ar putea fi facuta atat in cadrul diverselor centre de business din zona carora am observat ca vine o cerere ridicata, dar la fel de bine ar putea fi amplasat si in cadrul altor evenimente outdoor, festivaluri, targuri si asa mai departe.

  1. Cea de-a doua directie de dezvoltare o consideram destul de curajoasa pentru ca se refera la dezvoltarea unui produs derivat, MURATA!Pentru cei mai putini cunoscatori estee chivalentul visinatei, dar bineinteles din mure.

In concluzie, din alta perspectiva, cred ca Romania are nevoie de exemple de success ale unor mici producatori locali, iar Murescel cu siguranta poate fi unul dintr eei.

 

➢ Website:

www.murescel.ro

➢Pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/murescel/

➢ Instagram:

murescel_

Murescel…back on track

  In sfarsit...s-a pus ordine in idei. Dintr-o data, dupa o perioada in care presiunea parea din ce in ce mai ...

de: ALEXANDRA POSTOACA Vezi articol