Sorel Radu

SOREL RADU, The Coach – Let’s make your future brighter!

Cu un solid background de business, acumulat in 30 de ani de top management, atat in mari corporatii dar si in multiplele sale initiative antreprenoriale, Sorel Radu iti pune la dispozitie intreaga sa experienta pentru te ghida pe calea catre succesul personal.

Daca tintesti un salt profesional, sesiunile de Coaching impreuna cu Sorel vor functiona ca un accelerator.

Daca te numeri printre cei porniti in cautarea succesului antreprenorial, Sorel va fi in dreapta ta sprijinul pe care il cauta orice explorator temerar, in momentele de cumpana si grea incercare. Va fi langa tine pentru a face lumina si a-ti ghida pasii.

“Pentru mine coachingul este un proces de suport si ghidaj pentru atingerea obiectivelor pentru toti cei care cauta succesul sau performanta.  Am fost tot timpul in domeniul Coachingului, inca dinainte de a sti de existenta lui. De cand am inceput sa conduc echipe in calitate de Manager, in 1995, am fost preocupat de rezultate, performanta si de dezvoltarea oamenilor. Cand am descoperit Coachingul, ca metoda, am fost efectiv “vrajit” de impactul pe care acesta il poate avea in evolutia personala a oamenilor si nu am mai putut sa fac altceva decat sa ma dedic cu totul acestui domeniu. Chiar daca implinesc 15 de cand m-am dedicat acestei frumoase profesii, fac in continuare Coaching din convingere si cu pasiune! Iubesc sa lucrez cu oamenii si sa-i vad progresand!” Sorel Radu, Performance Coach.

Sorel Radu este Coach-ul de Business pentru toti antreprenorii din Guerrilla Camp inca de la prima editie.

“Cum a fost, pentru mine, timpul petrecut cu Sorel? A fost cu foarte multe momente de ‘Aha’ generate de experienta si expertiza lui Sorel in coaching. Aceste momente m-au ajutat sa inteleg ca orice afacere as face este important sa ma inteleg pe mine si sa fiu congruent si asumat. Afacerea mea, AgriCloud, motivat de conversatiile cu Sorel, a avut un start si o dezvoltare sustenabila, prin achizitia de clienti in tara si peste hotare. Programul de Coaching oferit de Radio Guerrilla prin proiectul Guerrilla Camp si cu coach-ul Sorel Radu a facut diferenta in viata mea personala cat si profesioanala. Sorel, multumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat! Il recomand cu mare drag pe Sorel Radu. ”

Marcel Ionescu, CEO  AgriCloud – castigatorul primei editii Guerrilla Camp

 

“As someone who has the privilege of being a leading player in coaching and performance improvement, I could not recommend Sorel more highly as a Coach. He has my complete respect and trust”

 

DAVID BROWN

CEO- Performance Consultants Intl.

Board Director- ICF

 

 

Alti antrenori